Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Egy Patent burger Pixával! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. június 04.
Pixa vasárnap ismét lefőzi a netet: a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program kulináris kalandozásainak legújabb részében a fehérvári Patent Gasztrobár és Kovács Antal, a FEZEN Fesztivál főszervezőjének segítségével mutatja majd meg lépésről-lépésre, hogyan készül a legpatentebb hamburger. A program június 6-án, vasárnap 18.30 órakor indul a szervezet Facebook-oldalán.

 

 

„Kíváncsi vagy arra, hogyan készül a város legfinomabb Patent burgere? Pixa és Kovács Antal, a FEZEN és a LIGET fesztiválok főszervezője Turanicz Gergő segítségével megmutatja!” – ígéri a Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program gasztronómiai kalandozásainak plakátja, amelynek keretében június 6-án, vasárnap Pixa újra lefőzi a netet.

Az ismert DJ segítőjével és a séffel lépésről-lépésre mutatják meg, hogyan is készülnek a jól ismert, ikonikus kedvencek. Sőt, a videós anyaghoz a pontos receptet is mellékelik majd, hogy tökéletes legyen az otthoni élmény is. Elő a serpenyőkkel, hevítse mindenki az olajat és élezze a késeket, mert igazi gasztrokalandok következnek, ahol a Patent étterem méltán kedvelt BBQ-mestere dirigál.

 

További információ: https://www.facebook.com/cselekvofehervar

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >