Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Piros-kék versenykajakot adtak át a Csónakázó-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. június 07.
A Vitál Club Sportegyesület az Önkormányzat támogatásával saját hajókat készíttet: egy piros-kékre festett versenykajakot a Csónakázó-tónál Csongrádi Mirkó, az egyesület sportolója vett át jelképesen.

 

 

Az Önkormányzat 2019-es támogatásával a Vitál Club Sportegyesület saját hajókat készíttet: versenykajakot, minikajakokat, túrahajókat. A pandémia után most nyílt lehetőség arra, hogy jelképesen átadjanak egy a Székesfehérvár és a Videoton színeire, kék-pirosra festett versenyhajót a délutáni edzés előtt. Csongrádi Ferenc egykori labdarúgó fia, Csongrádi Mirkó az Egyesületnél kajakozik: ő vette át a sporteszközt a Csónakázó-tó mellett.

Dr. Cser-Palkovics András
polgármester köszöntötte a vízisportoló fiatalokat, és azt mondta: már a Csónakázó-tó rendbetételének a megálmodásakor ott szerepelt, hogy egyszer egy közösség belakja, és a sajátjának tekinti ezt a környezetet. A városban működő vízisport szakmai működésének a fejlesztésére vannak újabb tervek, amelyek a Velencei-tavi szövetséggel való együttműködésben körvonalazódnak, mondta el a polgármester: „A cél az, hogy minél többen sportoljanak, mozogjanak, minél több fiatal sportoljon, mozogjon! És közülük időről időre kerüljenek ki olyanok, akik élsportolókká vagy esetleg edzőkké, szakmai vezetőkké tudnak válni, lehetőleg Székesfehérváron.”

Szipola Antal,
az SE vezetője vízisport-relikviákat adott át dr. Cser-Palkovics Andrásnak, köztük Gál Józsefnek a Szent Jupátról szóló dedikált könyvét és egy az Equator vitorláshoz kapcsolódó palackpostát.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >