Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Összefogás a kézművesség világnapján
Összefogás a kézművesség világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. június 11.
Nyitott műhelyekkel ünneplik a kézművesség világnapját. A Magyar Kézműves Szövetség nagyszabású rendezvénysorozattal készül június 12-én, szombaton. Országszerte közel hatvan kézműves csatlakozott a programhoz, így 31 településen 20 mesterséget ismerhetnek meg a nyitott műhelyekben. Székesfehérváron Németh Orsi és Tárnok Orsi várja az érdeklődőket egy mini workshopra, amelyre a 10 és 18 óra közötti időszakban lehet időpontot foglalni.

 

 

Az ország különböző pontjain egyszerre nyílnak ki a Magyar Kézműves Szövetség tagjainak műhelyei, hogy megmutassák a mesterségek hallatlan gazdagságát, sokszínűségét. Harmincegy település közel 60 manufaktúrája vesz részt a programban. Székesfehérváron az Orsiékszer műhelyében egy mini workshop keretében a résztvevők megtervezhetik ékszereiket, és azt kovácsoló technikával el is készíthetik Németh Orsi és Tárnok Orsi segítségével. Egy foglalkozás 1 órás és 4 ember vehet részt rajta. Időpontot foglalni ezen a linken lehet:

A nyitott műhelyek rendezvénysorozatban Székesfehérvár mellett Balatonalmádi, Budapest, Bicske, Dunakeszi, Eger, Erdőbénye, Gödöllő, Győr, Kaposvár, Keszthely, Kistarcsa, Kunszentmárton, Mátramindszent, Mezőkövesd, Nagykovácsi, Nagypall, Nemesbük, Nógrád, Nyíregyháza, Pócsmegyer, Pomáz, Ráckeve, Romhány, Sóskút, Szendehely, Szentendre, Sződliget, Tihany, Tinnye, Vecsés kézművesei is részt vesznek. A teljes lista megtalálható a Magyar Kézműves Szövetség közösségi oldalán.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >