Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Genius Loci díjat nyert a Howmet-Köfém
Genius Loci díjat nyert a Howmet-Köfém Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. június 10.
A tehetséggondozásért ismerték el a Howmet-Köfém Kft-t. A vállalat Genius Loci Díjat kapott a Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért regionális kategóriájában azért a tevékenységért, amivel a digitális készségek fejlesztését, a mérnöki szakmák népszerűsítését segítik.

 

 

A Howmet-Köfém Kft. – az 1941-ben alapított Székesfehérvári Könnyűfémmű jogutódja – a gyártótevékenység mellett kiemelten kezelte-kezeli a vállalati felelősségvállalás kérdését, dollármilliókat fektetve közösségi kezdeményezésekbe regionális szinten.

2021-ben Genius Loci Díjjal ismerték el a Howmetet a Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért regionális kategóriájában. Tehetségtámogató tevékenységeivel a közép- és felsőfokú oktatással foglalkozó iskolákat, illetve non-profit szervezeteket segítik: az új digitális laborok létrehozásának a mérnöki szakmák népszerűsítése és a digitális készségek fejlesztése a célja. Folyamatos anyagi támogatást biztosítanak szakkörök működtetéséhez, például a 3D-, mobilalkalmazás-fejlesztési, smart home és iparirobot-képzések területén.

További információ és videó az alábbi linken:
https://tehetseg.hu/dij/genius-loci-2021-vallalatok-es-vallalkozok-tehetsegekert-regionalis-kategoria/howmet-kofem-kft

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >