Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyerj robogót vagy szerezz ingyen jogsit!
Nyerj robogót vagy szerezz ingyen jogsit! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. június 14.
Ismét elstartolt a Nagy Diák KRESZ-teszt. A háromfordulós nyereményjátékot immáron ötödik alkalommal indították el 14-24 év közötti fiatalok számára. Az első forduló egy online teszt, melyet szeptember 8-ig lehet kitölteni. A játéknak két nyertese lesz, egyikük ingyenesen szerezhet autós jogosítványt, a másikuk pedig egy robogót kap.

 

 

A Nagy Diák KRESZ-tesztet a DUE Médiahálózat, valamint az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság indította el a napokban. A háromfordulós nyereményjáték első lépcsőjeként, a regisztrációt követően egy ingyenes, online KRESZ-feladatsort kell megoldani, amely 18 feleleltválasztós kérdésből áll. A kérdések – azok nehézségi fokától függően – 1, 2, vagy 3 pontosak lehetnek, az eredmény azonnal elérhető.

A második fordulót Budapesten tartják szeptember 30-án, személyes jelenléttel. Ide az az 1000 fő jut tovább, aki az online forduló tesztjén a legtöbb pontot éri el a legkevesebb idő alatt. Pontegyezőség esetén a kitöltésre fordított idő dönt. A verseny zárásaként a szervezők két nyertest hirdetnek majd, egyikük térítésmentesen szerezhet autós jogosítványt, a másikuk pedig egy vadonatúj robogót kap jutalomként.

További részletek a https://nagydiaktesztek.hu/kreszteszt/kviz oldalon olvashatóak, ahol elérhető a regisztrációs felület és az első forduló online feladatsora is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >