Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Megszépült a Nyitra ABC környéke
Megszépült a Nyitra ABC környéke Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. június 14.
Ismét megtisztították a Nyitra ABC környékét a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület tagjai. Az akciót Östör Annamária, a körzet önkormányzati képviselője kezdeményezte, a szemétszedéshez és kertészeti munkákhoz szükséges eszközök biztosításában is ő segítette a nyugdíjas önkéntesek munkáját.

 

 

Évente kétszer, tavasszal és ősszel, gereblyével, seprűvel, kapával felszerelve érkeznek a Székesfehérvári Nosztalgia Klub Egyesület tagjai az öreghegyi Nyitra ABC elé, hogy megtisztítsák a területet.  Az egyesület már 2005 óta tartja rendben a bolt környékét. A járvány miatt a tavalyi évben elmaradt két alkalom. Most, a nyitást követően az önkéntes napra szép számmal jöttek el a tagok, akik bokrokat metszettek, gazt szedtek, gereblyéztek és összegyűjtötték a szemetet.

A lakókörnyezet tisztántartásában több szervezet is segít a városrészben, és csatlakozik az öreghegyi közterületeken szervezett akciókhoz. A lakók figyelmét is szeretnék ezekkel a kezdeményezésekkel felhívni arra, hogy vigyázzanak a környezetükre.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >