Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Válogatott labdarúgók jártak a Városházán
Válogatott labdarúgók jártak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 06.
A polgármester a Városházán fogadta a MOL Fehérvár válogatott játékosait, akik az EB-keret tagjaiként képviselték a fehérvári focit. A város közössége nevében gratulált, mondott köszönetet a teljesítményükért és azért az élményért, amit a magyar meccseken nyújtottak a nézőknek, a szurkolóknak.

 

 

Tegnap délután a MOL Fehérvár FC három labdarúgóját, a magyar válogatott EB-keretének tagjait fogadta dr. Cser-Palkovics András polgármester. A Városházára érkezett Nikolics Nemanja, Nego Loic és Bolla Bendegúz, akiknek – és a távollevő Fiola Attilának – a város közössége nevében gratulált a bajnokságon nyújtott teljesítményhez, és mondott köszönetet azért az élményért, amit a magyar szurkolók, a közönség kaptak: „A szívünk a magyar válogatotté, azon belül pedig azért is szurkoltunk, hogy a mi játékosaink hozzátegyék a magukét – és hozzá is tették. Nagyon szépen köszönjük!”

A találkozón Nikolics Nemanja kifejezte, hogy minden játékos számára életre szóló élmény volt az EB-szereplés, annak ellenére, hogy a csoportból nem jutottak tovább, kiérdemelték a tiszteletet. Bizonyítási vágy volt mindenkiben, a nehéz csoport ellenére felelősséggel és elvárásokkal tele léptek pályára, mondta. Visszatekintve a portugálokkal és a franciákkal vívott mérkőzésre, a Németország elleni ki-ki meccsre azt fogalmazta meg: az alázat, a szív, a győzni akarás, a fiatalabb és tapasztaltabb játékos jó kombinációja bebizonyította, hogy a magyar válogatottnak van jövője. Hamarosan újra pályára lépnek a város színeiben – azzal az eltökélt szándékkal, hogy az új évadban bizonyítani tudnak maguk és a közönség számára is, tette hozzá. Elértük, hogy a legjobb csapatokkal szemben is helyt tud állni a magyar válogatott, amit a jövőben is folytatni kell, fogalmazta meg Nego Loic. Bolla Bendegúz ugyan nem lépett pályára, de azt mondta, szenzációs élmény volt együtt készülni a csapattal, és ott lenni a bajnokságon.

A találkozón jelen volt Mészáros Attila alpolgármester és Kovács Zoltán sportigazgató is.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >