Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vedd a nyúlcipőt, és kezdd el a futást!
Vedd a nyúlcipőt, és kezdd el a futást! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. július 12.
Díjmentes szakmai tanácsadással segíti minden héten két helyszínen is az amatőr futókat a Székesfehérvári Futók Köre. A kezdeményezés célja, hogy fokozatossággal, egyéni adottságok és igények szerint tanuljanak az emberek igazán jól futni, hogy a sportolás valódi örömforrást, felfrissülést jelentsen számukra, sérülés és felesleges kifulladás nélkül. Az érdeklődőket keddenként a Haleszban, csütörtökönként a Palotavárosban várják.

 

 

A Székesfehérvári Futók Köre a Honvéd Szondi György SE együttműködésével szervezi meg az év végéig heti két alkalommal a futós tanácsadást. Kedden 17 és 19 óra között a Halesz liget szabadtéri kondiparkjában, csütörtökön 17-19 óra között pedig a Palotavárosban, az István Király Általános Iskola bejáratánál van a találkozó.

Az érdeklődők Halász Tímea, Kékesi Mihály, Kovács Csaba József és Szatzker Csaba közreműködésével kapnak iránymutatást a helyes bemelegítéshez, a távválasztáshoz, a tempóhoz…stb. Azokat is szívesen fogadják, akik komolyabban, versenyszerűen szeretnének futni, és szükségük van szakszerű felkészítésre.

Mindkét helyszínen adottak a feltételek, a szép környezet, a sportolói szakértelem és az akarat! Szeretettel hívnak és várnak minden sportolni vágyót, korhatár nincs: gyerekek, felnőttek, idősek is mehetnek a programra.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >