Kezdőlap arrow Kultúra arrow Péntek esti hangtárlat a Velencei-tavi Galériában
Péntek esti hangtárlat a Velencei-tavi Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. július 16.
Péntek esti hangtárlatcímmel indított nyári sorozatot a Velencei-tavi Galéria. A péntek esti alkalmakon különböző zenei stílusok képviselői szólítják meg a közönséget, tartalmas kikapcsolódást és művészeti értékekkel teli töltődést kínálva a hozzájuk – és idén két alkalommal a Holdfény Víziszínpadra – ellátogatóknak.

 

 

Péntek esti hangtárlat – ezt a nevet kapta a Velencei-tavi Galéria nyári koncertsorozata. Legutóbb Jónás Krisztina szoprán operaénekművész és művészbarátai várták egy barokk hangversenyre az agárdi létesítménybe érkezőket. Most pedig két héten át a Holdfény víziszínpadra invitálják a közönséget: július 16-án Poór Péter ad koncertet a Nautis szálloda előtti mólón, július 23-án pedig a Boka Boogie Band kalauzolja az ötvenes évek izgalmas zenei világába a tópartra látogatókat. További részletek és jegyinformáció: www.gardonykultura.hu.

Július 30-án este hatkor már ismét a Velencei-tavi Galériában zajlik majd a péntek esti program, Orosz Zoltán eMeRTon- és Artisjus-díjjal kitüntetett harmonikaművész lesz a vendég, aki a klasszikus zenétől a népzene világán át a dzsesszig megannyi stílusban egyformán otthonosan mozog. Augusztus 6-án Pozsár Eszter szaxofonművész ad koncertet a zenei programsorozat keretében, aki jazz-formációnak volt a tagja és jelenleg a TRANS-FORMATION zenekar vezetője.

A Péntek esti hangtárlat záró hangversenyét hagyományosan a Velencei-tó partján élő olasz zongoraművész, Marco Bianchi tartja, aki idén is ingyenes koncerttel vár mindenkit. Erre a műsorra kivételesen szerdai napon, augusztus 13-án kerül majd sor.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >