Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Napközis tábor a Nagy-Magyarország Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2021. július 15.
Napközis tábort szervez augusztusra a Nagy-Magyarország Park! - Friss levegő, természeti környezet, jó hangulat. Ez csak néhány azok közül az előnyök közül amiért érdemes egy hétre napközben ránk bízni gyermekét.

 

 

A táborozók a programokon játékos formában ismerkedhetnek történelmünkkel ősi hagyományainkkal, de lesz rengeteg játék és kirándulni is fogunk.

Két felnőtt Lippert Ferenc oktató és Aradi Andrea pedagógus foglalkozik majd a gyerekekkel, nagy hangsúlyt fektetve a közösségépítésre és a nemzeti tudat erősítésére. Ebben a Nagy-Magyarország Park és a Trianon Múzeum munkatársai lesznek segítségükre.

A napközis táborunkat 4-12 éves gyermekek számára szervezzük. Az óvodások, kisiskolások történelmi, néphagyományokról szóló foglalkozásokon vesznek majd részt. Magyar néptáncot tanulnak, lesz vizes élmény program parkunkban, de túrát, kézműves foglalkozásokat, csapat és egyéni ügyességi és sport játékokat is szervezünk nekik.

A tábor augusztus 2-6-ig naponta 8-16 óráig várja a gyermekeket, akik napi háromszori étkezést kapnak.
A részvételi díj 25.000 forint (testvérek esetén 20% kedvezmény)
Jelentkezni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen lehet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >