Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Huszárok is jönnek a szombati Művészkorzóra
Huszárok is jönnek a szombati Művészkorzóra Nyomtatás E-mail
Írta: Orosz Júlia   
2021. július 16.
Folytatódik a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ augusztus 7-ig tartó sorozata, a Művészkorzó: ezen a héten is 17 órakor kezdődik a program a Városház téren, a Zichy ligetben fél hattól a Fehérvári Huszárok Egyesülete várja a közönséget, majd 18.00 órától kamarakoncertet hallhatnak a zenekedvelők. Az eseményen a királyi óriásbábok is látogatást tesznek.

 

Hétről hétre többen várják a Művészkorzó műsorát a Városház téren, sokaknak szerez kellemes pillanatokat az augusztus 7-ig tartó programsorozat, amelynek következő „felvonását” is színművészek kezdik 17.00 órakor: Füredi Nikolett és Buch Tibor zenés műsorral szórakoztatják a közönséget. Fél hatkor a Zichy ligetben folytatódik a program, a Fehérvári Huszárok Egyesületének tagjai itt várják az érdeklődőket, elsősorban a gyerekeket, hiszen nekik szerez nagy örömöt a lovagoltatás.

Ahogyan már megszokhattuk, este hat órakor kezdődik a kamarakoncert a Zenepavilonba. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar négy hegedűse, Burján Gabriella, Fazekasné Simon Ágnes, Bozzai Balázs és Nyári Kornél műsorában Telemann négy hegedűre írt concertóit hallhatja a közönség az árnyas fák alatt.

A Művészkorzón minden alkalommal látogatást tesznek a királyi óriásbábok is: július 17-én, szombaton a Városház téren Gizella és Szent Imre, a Vörösmarty Színház előtt pedig Könyves Kálmán és Álmos herceg óriásbábjaival találkozhatnak, készíthetnek fotókat a belvárosban járók.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >