Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kiválóság Nagykövetek
Kiválóság Nagykövetek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. július 19.
Hét székesfehérvári személy is szerepel a Kiválóság Nagykövetek Klubba. A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület által alakított klubnak azon személyek lehetnek tagjai, akik az EFQM Kiválóság Kultúrával már évek óta foglalkoznak, elkötelezettek annak széles körű terjesztése és alkalmazásának támogatása iránt. A város közössége a jelöltek közül választhatja ki, és az egyesület honlapján adhatja le javaslatát a Legnépszerűbb Kiválóság Nagykövet címre.

 

 

Hét ismert székesfehérvári: Farnady Judit (Civil Centrum Közhasznú Alapítvány), Hervainé Dr. Szabó Gyöngyvér (Kodolányi János Egyetem), Horváth Gergely (junior) (Civil Centrum Közhasznú Alapítvány), Huják Attila (FLX Consulting), Kesztler Róbert (Lean Design Akadémia), Dr. Szabó Péter (Kodolányi János Egyetem) és Dr. Szépvölgyi Ákos (Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség) neve szerepel a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület által kiírt pályázaton. 

A Kiválóság Nagykövetek Klub tagjai, a Kiválóság Nagykövetek, olyan személyek, akik az EFQM Kiválóság Kultúrával már évek óta foglalkoznak, és elkötelezettek annak széles körű terjesztése és alkalmazásának támogatása iránt. A Nagykövetek jelenleg, illetve a korábbi években maguk is aktivan használták a Kiválóság Kultúra eszközeit, módszereit, vagy aktívan segítették más szervezetek számára azok alkalmazását. Többen rendelkeznek kiválóság díj értékelői tapasztalattal, illetve maguk is részesei voltak munkahelyük ilyen téren elért sikereinek. A Nagykövetek önkéntes formában működnek együtt a szövetséggel, és támogatják annak működését.

A fehérváriak közössége szavazatával is hozzájárulhat a Legnépszerűbb Kiválóság Nagykövet cím elnyeréséhez. A jelöléseket a szövetség honlapján keresztül lehet beküldeni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >