Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow „A hely, ahol élünk” – séta a Csutora temetőbe
„A hely, ahol élünk” – séta a Csutora temetőbe Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 20.
A Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program keretében Váczi Márk történész, városkutató tart előadást július 21-én, szerdán. A 16.30 órakor kezdődő sétával egybekötött programra ellátogatók most a Csutora temető titkaival ismerkedhetnek meg.

 

 

„A temető ugyan rendhagyó helyszín egy sétához, de Váczi Márk történész mellé nem is feltétlenül azért csapódik az ember, hogy friss levegőt szívjon. A városkutató július 21-i programja inkább egy időutazáshoz lesz hasonló, mely során megismerhetjük a Csutora temetőben fekvő őseinket. Ha többet is megtudnátok Fehérvár történetéről, akkor kövessétek figyelemmel Váczi Márk előadásait!” – szól a Cselekvő Fehérvár legújabb programkínálata.

Az új sorozat keretében a Magyar Városkutató Intézet munkatársa, a Fehérvár szerte ismert és elismert történész július 21-én, szerdától tíz alkalommal tart majd előadást vagy előadással egybekötött városrészi sétát. Az érdeklődők az első alkalommal egy nem mindennapi programon vehetnek részt: több évszázadon átívelő történetek nyomába eredhetnek, és ismerhetik meg Székesfehérvár hajdani lakóinak titkait és történetét. Az előadásra jövő héten szerdán 16.30 órától kerül sor a Berényi úti Csutora temetőben.

Az ingyenes programra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

További információ a Cselekvő Fehérvár Facebook-oldalán.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >