Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újrapapíros kreatív délelőtt lesz szombaton Úrhidán
Újrapapíros kreatív délelőtt lesz szombaton Úrhidán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 20.
PAPÍR - RE - FORMA címmel hirdettek egész délelőttös szombati programot civil környezetvédők: összesen kilenc újrafelhasználós workshop közül választhatnak, akik szívesen papíroznak egy kicsit az úrhidai Szabadidőparkban.

 

 

„Egy délelőtt, ahol a papír áll a középpontban! Workshopok, könyv- és papírgyűjtés, könyvcsere, sok-sok információ és kreatív együttlét.” – ezzel hirdette meg újrapapíros szombati programját PAPÍR - RE - FORMA címmel a Zöldellő Egyesület és a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség.

Akik július 24-én, szombaton 9-12 óra között az Arany János utcai Szabadidőparkban járnak Úrhidán, kilenc izgalmas, különféle workshopon vehetnek részt. Lesz kalligráfia, papírfonás, készülhetnek szívecske-könyvszobrok, ugandai papírgyöngyök, és ki lehet próbálni a papírmerítés technikáját is. Ismeretlen ismerősként ott lesznek a rendezvényen a Vörösmarty Mihály Könyvtár könyvkötő kollégái: Renátával és Veronikával teljesen egyedi füzetek készülhetnek saját, arany mintás, nyomott borítóval. A workshopok ingyenesek, de a tervezhetőség érdekében regisztrációt kérnek az érdeklődőktől az alábbi linken: https://forms.gle/Eoigbj3qMMBeKymu6.

A szervezők kérik, hogy a hulladékmentes rendezvényre, mindenki vigyen magával saját innivalót, kulacsot! A Zöldellő Egyesület részletes leírásokat tett közzé az egyes foglalkozásokról, amiket az alábbi link alatt lehet elolvasni: https://www.facebook.com/zoldelloegyesulet.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >