Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Döntsünk közösen! – Szavazás az új menetrendről
Döntsünk közösen! – Szavazás az új menetrendről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 20.
„Látva, hogy három nap alatt mennyi és milyen kritika érte az új buszmenetrendet, úgy döntöttem, hogy nincs értelme a tesztüzem végéig várakozni, azonnal lehetővé teszem a szavazást az új menetrendről.” – adta hírül ma reggel közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András arra kéri a közösségi közlekedést mindennap igénybe vevő utazókat, hogy szavazzanak az új menetrendről a város honlapján.

 

 

"Tisztelt Fehérváriak!

Látva, hogy 3 nap alatt mennyi és milyen kritika érte az új buszmenetrendet, úgy döntöttem, hogy nincs értelme a tesztüzem végéig várakozni, azonnal lehetővé teszem a szavazást az új menetrendről.

Szeretném minél gyorsabban és számszerűen látni, mi a többségi vélemény, nem csak a kritikák mennyisége miatt, hanem tárgyuk, legfőképpen a munkába járást illető felvetések és problémák miatt is, melyek nem tűrnek halasztást. A szavazást követően, annak eredményét figyelembe véve megteszem a szükséges intézkedéseket.

Szavazni a város honlapján lehet, ma (július 20-a, kedd) reggel 8 és július 23-a, péntek reggel 8 óra között. A szavazás: https://www.szekesfehervar.hu/buszmenetrendszavazas2021-00

Ahogyan tegnap jeleztem, két lehetőségből választhatunk:

  1. A tesztüzem alatt álló új menetrendet és annak finomhangolását támogatom.
  2. Maradjon a régi menetrend, azt fejlesszük inkább tovább a jövőben!

A szavazás IP-védelemmel rendelkezik, a rendszer szűri és leválogatja az esetleges robotszavazatokat, egyéb csalási, befolyásolási kísérleteket. Így tudunk a lehető leggyorsabban, a lehető legpontosabb eredményhez jutni.

Kérek mindenkit, éljen a lehetőséggel és szavazzon a buszmenetrendről, döntsünk közösen a kérdésben, hiszen közös ügyről van szó!”

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >