Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Már lehet jelentkezni a Szak-Ma tábor idei programjaira
Már lehet jelentkezni a Szak-Ma tábor idei programjaira Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. július 21.
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezi ingyenes napközis nyári táborát a Székesfehérvári Szakképzési Centrum. Az Árpád Technikum Iskolájába augusztus 16-tól kreatív, érdekes foglalkozások, hazavihető alkotások, játék, móka, szórakozás várja az érdeklődő gyerekeket.

 

 

Már lehet jelentkezni az idei Szak-Ma táborba. Az idei évben a szakmai délelőttökön a sportedző, villanyszerelő, műszerész, rendvédelem és honvéd kadét képzésekből kapnak ízelítőt az általános iskolás diákok. A tavalyi évben szervezte meg először és nagy sikert aratott nyári táborával a Székesfehérvári Szakképzési Centrum. Az érdeklődésre való tekintettel az idei évben bővebb tematikával készültek a szervezők augusztus 16-a és augusztus 19-e között.

A Centrum Árpád Technikum Iskolájában minden nap kreatív, érdekes foglalkozások, hazavihető alkotások, játék, móka, szórakozás várja az érdeklődő gyerekeket. A táborba az iskola honlapján jelentkezhetnek.  Van olyan esemény, amely a július 15-én nyílt felületen néhány óra alatt be is telt, de a többire még várják szeretettel a diákok regisztrációit a szabad helyek függvényében augusztus 8-ig.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >