Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tekerj ki Gorsiumba!
Tekerj ki Gorsiumba! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 22.
„Kerékpározz velünk a Gorsiumba!” címmel indít három hétvégén át tartó sportos programot a Szent István Király Múzeum az Értékmentők csapatával közösen. Az első alkalomra július 24-én kerül sor. A régészeti parkba tartó túra minden alkalommal 9 órakor a MOL Aréna Sóstó – Aréna Teraszáról indul majd.

 

 

Sportolj és közben tudj meg mindent a kulturális örökségünkről, amelyek a Székesfehérvár-Tác Gorsium kerékpáros útvonal mentén helyezkednek el. Ha szeretsz kerékpározni és szereted a történelmet tarts velünk!” – hív mozgásra a Szent István Király Múzeum és az Értékmentők csapatának következő programsorozata, a „Kerékpározz velünk Gorsiumba!”.

A sportos eseményt a szervezők három alkalommal is megtartják, a csapathoz július 24-én, augusztus 1-jén és augusztus 14-én is lehet csatlakozni. A szombati túrák mindig 9 órakor indulnak majd a MOL Aréna Sóstó – Aréna Teraszáról. Fontos, hogy az esemény nem verseny, hanem egy élmény kerékpározás, amely során az útvonal mentén a kulturális örökségeket tekinthetik meg a résztvevők, amelyekről a Szent István Király Múzeum szakemberei mesélnek majd.

A kerékpártúrán mindenki a saját felelősségére vehet részt, de a szervezők mindent elkövetnek a résztvevők biztonságáért, ezért kérik, hogy mindenki hozzon magával megfelelő védőfelszerelést is.

Jó hír, hogy azok számára, akik nem rendelkeznek megfelelő kerékpárral az Értékmentők még eszközt is tudnak biztosítani. A kalandhoz így nincs másra szükség, mint regisztrálni az alábbi linken: https://forms.gle/oBEsAHni6CUJaB638

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >