Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Népmesék hőseit rajzolhatják és festhetik le a gyerekek
Népmesék hőseit rajzolhatják és festhetik le a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 29.
Népmesék hősei címmel hirdetett rajzpályázatot a VOKE Művelődési Ház iskolásoknak. A szabadon választható technikával elkészített munkákat szeptember 20-ig lehet beküldeni.

 

 

A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár Népmesék hősei címmel hirdetett rajzpályázatot gyerekeknek.

Iskoláskorúak fejezhetik ki képekben, hogy az olvasott vagy meghallgatott népmesék szereplőit, alakjait hogyan képzelik el. Bármilyen technikával készülhetnek az illusztrációk: ceruzával, festékkel, színesben vagy fekete-fehérben, vagy akár ragasztással készített kollázsokat is szívesen fogadnak a szervezők.

A pályamunkákat szeptember 20-ig kell elküldeni lefotózva vagy szkennelve a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre, a név, az osztály, a cím, az e-mail cím, az iskola és a tanár/tanító nevének feltüntetésével. Az elkészült alkotásokat az intézmény honlapján és más felületeken is megjelenítik majd.

A beküldött anyagot szakemberek fogják zsűrizni. A díjak átadására egy színházi előadáson kerül sor, amire minden pályázót meghívnak. Ennek az időpontjáról később küldenek tájékoztatást.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >