Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szeptember 12-én rajtol a Cerbona Fehérvár Futófesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 30.
45 nap múlva rajtol Fehérvár legjobb és legedzettebb futóit felvonultató Cerbona Fehérvár Futófesztivál, ahol 7 és 14 kilométeren, félmaratoni távon és váltóban várják a nevezéseket. A nagy hagyományú, szeptember 12-én, vasárnap megrendezésre kerülő versenyen jótékonysági futamot is tartanak.

 

 

Legyen szó félmaratoni táv, 14 kilométer, 7 kilométer vagy váltó a Cerbona Fehérvár Futófesztiválon minden futó megtalálhatja a neki megfelelő távot. A tavaly elmaradt esemény után a szervezők idén gőz erővel készülnek a több száz ember részvételével zajló futásra. Az idei viadalnak, mint ahogy eddig is, a Bregyó környéke, valamint a belvároson keresztül vágó versenypálya ad majd otthont.

A szeptember 12-én, vasárnap tartandó eseményre már lehet jelentkezni az Alba Triatlon SE weboldalán keresztül (https://albatriatlon.hu/rendezvenyeink/), ahol a részletes versenykiírás is megtalálható. A Cerbona Fehérvár Futófesztiválon a komoly és hosszú távok mellett idén is megtartják a „Szeretetfutam” névre keresztelt jótékonysági futást is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >