Kezdőlap arrow Kultúra arrow Az operettől az operáig
Az operettől az operáig Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. augusztus 02.
Jó hangulatú, zenés estet szervez az Értékmentők csapata, azaz az iGenerációért Egyesület. Augusztus 6-án, pénteken 18.30 órától Kiss Diána Magdolna, a Vörösmarty Színház művésze és Buch Tibor színművész ragadnak majd mikrofont a Gorsium Régészeti Parkban.

 

 

Az iGenerációért Egyesület Székesfehérvárért és a kultúráért az értékmentés terén végzett kiemelkedő munkája vitathatatlan. Az Értékmentők csapata nem áll meg, videósorozataik, sportos programjaik, önkéntes munkáik után most újabb eseményre várják a zene iránt érdeklődőket.

Az augusztus 6-án, pénteken 18.30 órakor kezdődő estjükön Kiss Diána Magdolna, a Vörösmarty Színház művésze, valamint a fehérváriak kedvence, Buch Tibor színművész ragadnak majd mikrofont, hogy Horváth Elemér, Emi hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész kíséretében az operettek és operák világába kalauzolják hangjukkal a közönséget. Így biztosan felhangzik majd a Gorsium Régészeti Parkban a Bánk bánból ismert „Hazám, hazám” című dal, ott lesz Hajmási Péter és Pál is, a zenészek pedig mindenkinek elhúzzák majd a nótáját.

Az operettől az operáig című esten különleges borkostolót is tartanak.

További információk és jegyek a 06 70 531 9417-es számon, valamint az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen egyeztetve kérhetők.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >