Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Utánpótlás jégkorong VB az Érdi Jégcsarnokban
Utánpótlás jégkorong VB az Érdi Jégcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: PecsuPress   
2021. augusztus 24.
A Kárpáti Farkasok SE otthona, az Érdi Jégcsarnok látja vendégül a VI. Jégkorong Gyerek Világbajnokság résztvevőit a következő hetekben. A tornán az U9-es, U10-es és U12-es korosztályok lépnek jégre.

 

 

A nagyszabású eseménysorozat első hétvégéjén, augusztus 28-án és 29-én a 12 év alatti gyerekek veszik birtokba az Érdi Jégcsarnokot. A nyolccsapatos megmérettetés “A”csoportjában Csehország, Svájc, Kanada és Oroszország találkozik egymással, míg a magyar vonatkozású “B” jelű kvartettben a mieinken kívül Finnország, Svédország és az Amerikai Egyesült Államok kapott helyet. A csoportküzdelmeket az első, a helyosztókat a második napon rendezik.

 

 

Az U9-es mezőny vb-jét szeptember 4-én hozzák tető alá, az “A” csoportban a magyar mellett a finn, a német, a dán és a lett csapattal. A “B”-ben a svédek, az USA, az oroszok, a szlovákok és a fehéroroszok szerepelnek. A “C” csoportban a norvégok, a kazahok, a kanadaiak, a svájciak és a csehek csapnak össze egymással. 

 

 

U10-es korcsoport szeptember 5-én vívja meg saját csatáit. Itt a résztvevő nemzetek és a csoportbeosztás is megegyezik az eggyel fiatalabb korosztályéval. 

 

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >