Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fények színezték újra a Belvárost
Fények színezték újra a Belvárost Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. augusztus 23.
A Koronázási Ünnepi Játékok esti belvárosi látványosságai között épületvetítés és interaktív kirakós játék is szerepel a Múzeum Fő utcai épületénél, illetve az Országszászló téren. A Zichy liget mellett a Circum Aurora légi tűzszínház produkcióját élvezhette a közönség, a magasságra és a fényekre komponált koreográfiával.

 

 

2021-ben sem hiányoztak a fények a Koronázási Ünnepi Játékok programjaiból: az Országzászló téren 3D-s fénykockákkal játszhatunk interaktív kirakós játékot, a Szent István Király Múzeum Fő utcai épületén, a Ciszterci templom melletti nyolc ablakra pedig Falvay Miklós médiaművész komponált kreatív komputergrafikákat. Az idei animáció a geometriai formákkal dolgozik, a végén azzal az üzenettel: 2022-ben az Aranybulla 800. évfordulóját ünnepeljük.

A Circum Aurora légi tűzszínház a Zichy-színpad mellett ejtette ámulatba a közönséget: a tűz fényeivel és a magasban végzett mozgáselemekkel koreografált produkciót a Hajnal Mozgástér akrobatái mutatták be. Az ég és a föld között mozogtak a tornászok, a látványos és valóban légies elemeket pedig tűzzsonglőr-mutatványokkal fokozták. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >