Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fejér megyei Szakmai Tanévnyitó Konferencia a Városházán
Fejér megyei Szakmai Tanévnyitó Konferencia a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. augusztus 25.
A Városháza Díszterme adott otthont az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatási Hivatal, valamint a Klebelsberg Központ szervezésében megrendezett Fejér Megyei Szakmai Tanévnyitó Konferenciának, ahol a jelenlévő intézményvezetőket Székesfehérvár alpolgármestere, Mészáros Attila köszöntötte. A köznevelés helyzetéről, fejlesztési irányairól, az elmúlt tanévről és az idei tervekről, feladatokról hallhatak szakmai előadásokat a résztvevők.

 

 

Idén már ötödik alkalommal tartotta a Városháza Dísztermében az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal a Fejér Megyei Szakmai Tanévnyitó konferenciát, amelyre valamennyi Fejér megyei közoktatási intézmény vezetője meghívást kapott. 

A konferencián Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte a résztvevőket. A legfontosabb dolog ma az, hogy végre személyesen találkozhatnak a szakemberek, hangsúlyozta az alpolgármester, aki a város vezetése és a székesfehérváriak nevében is köszönetet mondott a pedagógusoknak az elmúlt másfél évben tanúsított helytállásért. Reményét fejezte ki, hogy szeptember elsején a tanév a megszokott rend szerint indulhat el, és mind az intézmények, mind az önkormányzat megvalósíthatja tervezett programjait – kiemelve a városi tanévnyitó ünnepséget és a ballagást. 

Az alpolgármester szólt arról, hogy a kiváló együttműködés mellett a város igyekszik pluszforrásokat is biztosítani az intézményeknek. Példaként említette az Arany János iskola felújítási programját, és közbeszerzési eljárás alatt van az a 1,5 milliárd forintos energetikai felújítási csomag is, amelyből 15 intézmény fejlesztése valósulhat majd meg.

A tanácskozáson dr. Madarász Hedvig, az Emberi Erőforrások Minisztériuma főosztályvezetője, Sipos Imre, az Oktatási Hivatal elnökhelyettese, Török Szabolcs, a Székesfehérvári Tankerületi Központ igazgatója, valamint Galambos Zsuzsanna, az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője tartott szakmai előadást.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >