Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Farkas László plusz pénzt kért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 24.

ImageSzívesen jövök akár minden nap a Közgyűlésbe, s az Önkormányzati Törvény szerint a munkáltatóm köteles is felmenteni ezidő alatt a munkavégzés alól, ám arra kérem az Önkormányzatot és a Költségvetési Irodát, hogy az arányos fizetésem kifizetéséről gondoskodjon. – fejtette ki felszólalásában Farkas László, az SZDSZ frakcióvezetője visszautalva a Polgári Frakció által kezdeményezett, s tegnap elfogadott azon felvetésre, amely szerint ezentúl minden nap összegyűlnek a képviselők megvitatni a fontos dolgokat.

 

Image
.

Brájer Éva, a Kulturális és Turisztikai Bizottság elnöke ehhez – jogos felháborodással – azonnal hozzá is szólt: kifejtette, hogy számos bizottsági elnök hosszú hetek óta, plusz fizetés nélkül, reggeltől sokszor késő délutánig dolgozik a Város ügyein.

Image
.

S bár nekik is vannak gyerekeik, akiket el kell tartaniuk, s a gazdasági válság őket is érinti, mégse jutott sose eszébe – ahogy a többi bizottsági elnöknek sem -, hogy pluszt pénzt kérjen ezért, mivel „-Van felelősségérzetünk és kötelességtudatunk”.

Image
Fotó: Temesvári Márta

Végül Gál Péter Pál, a Vagyongazdálkodási Bizottság elnöke lezáratva a vitát így szólt: „Aki nem tudja összeegyeztetni a „hétköznapi” munkáját a képviselői munkával, annak három szót kell kimondania, s minden probléma megszűnik. E három szó pedig: Mandátumomról ezennel lemondok.”

 

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3060&Itemid=1

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >