Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Családi nyárbúcsúztató a Nagy-Magyarország Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2021. augusztus 27.
Különleges, sokszínű programmal várják a családokat a nyári szünet utolsó szombatján a Nagy-Magyarország Parkba. Az éjszakába nyúló rendezvényen minden korosztály számára nyújtanak szórakozási lehetőséget.

 

 

A szervezők felhívása:

 

 

Szeptember utolsó hétvégéjén minden gyermek és szülő kikapcsolódhat a Burok-völgyben tett séta előtt, után, vagy akár közben, és megízlelheti a magyar tájak étel és italkülönlegességeit a Kárpátia Étterem és Kávézóban, vagy a Nemfelejtünk Falatozóban.

És hogy milyen programra számíthat, aki a gyönyörű természeti környezetet választja?

Lesz kézműves portéka vásár és kézműves játszóház, a vállalkozó szelleműek egy ősi magyar fegyvernemmel az íjászattal ismerkedhetnek. Bizonyára lesznek, akik a céltábla közepébe is betalálnak, ebben szakavatott személy segít majd nekik. Régen a magyar harcosok lóról lőtték ki nyilaikat. Ezen a napon lóhátra is pattanhatnak a gyerekek, bár eközben az íjászatot azért nem javasoljuk.

Augusztus 28-án szombaton a gyermekek számára ingyen lesz látogatható a Trianon Múzeum Magyar Kálvária 1918-1920 elnevezésű időszaki kiállítása, de bárki megtekintheti a Trianon-kertet és a parkban található millenniumi emlékműveket. Este kertmoziban nézhetik meg az érdeklődők Sándor Pál 2018-as vígjátékát, melynek címe: Vándorszínészek. A film 12 éven felülieknek ajánlott, a vetítés alatt az erdei büfénk nyitva tart. A filmvetítés után különleges csillagászati programon vehetnek részt a családok, és zenés-táncos mulatságot tartunk a székesfehérvári Menthol Karaoke-val a Nemfelejtünk Falatozó kerthelyiségében.

Várjuk szeretettel, töltsön el egy tartalmas napot nálunk családjával!

Bővebb információ:

telefon: +36 22 223 723

email: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

honlap: www.nagymagyarorszagpark.hu

Facebook, Instagram: Nagy-Magyarország Park

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >