Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szedreskerti piknik a szigeten
Szedreskerti piknik a szigeten Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2021. szeptember 03.
Bábszínház, koncertek, táncos bemutató, operett- és musicalslágerek – színes programmal várja a városrészben élőket a Szedreskerti piknik szeptember 4-én, szombaton a Csónakázó-tó szigetén, ahol minden korosztály számára kínálnak programot egész délutánra. A rendezvény ingyenes.

 

 

Hangulatos helyszínen, kellemes környezetben rendezi meg a Szedreskerti pikniket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szeptember első szombatján. A délutáni program feltöltődést, kikapcsolódást kínál a családoknak, ifjabbaknak és idősebbeknek egyaránt. A 14 órakor induló műsorban elsőként a Pitypang gyermekzenekar műsorának lehetnek részesei a családok, 15 órától pedig a Los Andinos együttes koncertjét hallhatják az érdeklődők. A Mesebolt Bábszínház előadása elsősorban a gyerekek számára lehet érdekes, de a gyermeklelkű felnőttek is élvezhetik Lázár Ervin A hazudós egér című meséjének feldolgozását. Öt órakor érkeznek a színpadra a 25 éve alapított Megadance Székesfehérvári Táncszínház Egyesület tagjai, akik tánctudásokkal kápráztatják el a nézőket.

A pikniken sokféle zenei stílus felvonul: a programot kezdő koncert és a táncosok bemutatója után kora este az operettműsorban Farkas Alexandra és Mészáros Kartal, az Operett-Musical Voices Társulat művészei lépnek fel a műfaj legismertebb dalaival. Az operetteket musicalek követik: Mahó Andrea, Farkas Alexandra és Mészáros Kartal a musicalirodalom népszerű slágereiből állították össze műsorukat.

A piknik egész ideje alatt kézműves foglalkozásokon vehetnek részt az érdeklődők, a Fehérvári Kézművesek Egyesületének tagjaival alkothatnak kicsik és nagyok – makramé fonott karkötő készítése, apró tárgyak varrása, fagyümölcsök festése, csigatészta készítése, fafaragás szerepel a kínálatban. A „Varázslatos Cirkuszi Akadémia” öt állomással és garantált jó szórakozással várja a gyerekeket, akik kipróbálhatnak számos fajátékot is.

Részletes program: https://fehervariprogram.hu/szedreskerti-piknik/

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >