Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Őszköszöntő piknik a Tóvárosban
Őszköszöntő piknik a Tóvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2021. szeptember 03.
Több éve hagyomány, hogy a városrész lakói együtt búcsúztatják a nyarat és köszöntik az ősz – idén szeptember 5-én, vasárnap délelőtt 10.00 órától várják az eseményre a városrészben élőket. Többek között gyerekfoglalkozások, bábszínház, táncbemutató és közös mozgás is szerepel az egész napos programban, amelyben fellép Závodszky Noémi és Gájer Bálint is.

 

 

A Tóvárosi őszköszöntő piknik legalább olyan színes programmal várja a közönséget a Toronysor melletti sétányon és parkban, mint amilyen maga az évszak. Az egész napos műsor szervezői, a Székesfehérvári Közösségi Központ munkatársai minden korosztályra gondoltak, amikor a programot összeállították. A legfiatalabbak délelőtt együtt játszhatnak Kamarás Emesével, aki zenés foglalkozásra hívja a kicsiket. Nekik szól az Aranyszamár bábszínház Vackor című előadása is.

A délutáni színpadi műsort két órakor a Laguna KTSE táncbemutatója indítja, de a közönség sem marad mozgás nélkül: Bérces Zsuzsi vezetésével zumbázhat majd, akinek kedve támad. Kicsiket, nagyokat is elvarázsol a bűvészműsor, a Tóvárosban ezt az élményt Alexa Ákos garantálja. Négy órakor a Vörösmarty Színház népszerű színművésze, Závodszky Noémi lép a színpadra, zenés műsora biztos sikerre számíthat. Ahogyan minden bizonnyal az lesz a közkedvelt swing énekes, Gájer Bálinté is – őt fél hatkor hallhatják a jelenlévők, és a délután folyamán DJ Kiss Attila is szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

A piknik idején egész nap kézműves foglalkozások, fajátékok, kreszjátékok várják a családokat – az első iskolai hét után jó kikapcsolódásnak ígérkezik városrész őszköszöntő programja.

Az ingyenes esemény a Tematikus programsorozatok, klubfoglalkozások szervezése Székesfehérváron a TOP-6.9.2-16-SF1-2018-00001 projekt részeként valósul meg.

Részletes program:
https://fehervariprogram.hu/tovarosi-oszkoszonto-piknik-2021/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >