Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Újraindulnak a Fehérvári Kézművesek Egyesületének szakkörei
Újraindulnak a Fehérvári Kézművesek Egyesületének szakkörei Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 15.
Újraindítja kreatív szakköreit a Fehérvári Kézművesek Egyesülete a Rác utcai alkotóházban. A kezdők és haladók tizenegyféle műhelyfoglalkozás közül választhatják ki a hozzájuk leginkább illőt. Szeptember 19-én, vasárnap Tök Jó Napra is készül a szervezet a Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák VIII. Országos Hónapja keretében.

 

 

Asszonyműhely, bőrös műhely, bútorfestés, csipkeverés, fafaragás, gyapjúszövés, gyöngyfűzés, kárpitszövés, nemezelés, üvegékszer-készítés és vászonszövés – ezeket a szakköröket kínálja a Fehérvári Kézművesek Egyesülete ősztől. A szervezet mesterei havi egy, illetve két alkalommal a Rác utca 27. szám alatti Kézművesek Házában tartják a foglalkozásaikat a kezdőknek és a haladóknak egyaránt. Szeretettel hívnak és várnak minden olyan érdeklődőt, aki alkotó szellemű, jó hangulatú kikapcsolódásra vágyik a hagyományőrzés és az önmegvalósítás jegyében. Az időpontókról és a díjakról a Fehérvári Kézművesek Egyesülete Facebook-oldalán és honlapján olvashatnak részleteket.

Szeptember 19-én, vasárnap 10 és 16 óra között Tök Jó Napot is szervez az Egyesület a Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák VIII. Országos Hónapja keretében. A Kézművesek Házában lesz tökfaragás, őszi terményekből játékok, ékszerek, ajtódíszek készítése, textiltárgyak varrása és díszes karkötő fonás. A részvétel díjtalan, minden nyersanyagot és eszközt a szervezők biztosítanak.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >