Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
FEHÉRVÁR SZALON képző-, ipar- és fotóművészeti kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 16.
Szeptember 17-én, pénteken a Csók István Képtárban nyitják meg a FEHÉRVÁR SZALON 2021 képző-, ipar- és fotóművészeti kiállítást, amely Székesfehérváron élő vagy a városhoz kötődő művészek számára nyújt bemutatkozási lehetőséget. A tárlat egy hónapon át lesz látogatható, szeretettel invitálnak minden érdeklődőt!

 

 

A FEHÉRVÁR SZALON-kiállítássorozat több évtizedes múltra tekint vissza a megyeszékhelyen. A képző-, ipar- és fotóművészeti seregszemlét kétévente rendezik meg, hogy a látogatók képet kaphassanak az alkotókról és munkáikról. A legújabb megnyitó tavaly lett volna, ám a járvány átírta a hagyományokat. Az eseményt 2020-ról 2021-re – azaz egy évvel későbbre – halasztották, ami még soha nem fordult elő a kiállítások történetében, így ezúttal három év után rendezik meg a tárlatot.

A közel egymillió forint összedíjazású FEHÉRVÁR SZALON-ra minden Székesfehérváron élő, vagy a városhoz kötődő alkotó adhatott be pályamunkákat, melyek bemutatásáról és a díjazásáról szakmai zsűri döntött. A kiállítás ünnepélyes megnyitója szeptember 17-én, pénteken 17 órakor kezdődik a Csók István Képtárban, az intézmény először lesz helyszíne a nagyszabású seregszemlének. Az alkotásokat október 17-ig láthatja a közönség.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >