Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hétfőig várják a szebbnél szebb fotókat
Hétfőig várják a szebbnél szebb fotókat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 16.
Szeptember 20-ig, azaz jövő hétfőig várják a szebbnél szebb képeket arra a fotópályázatra, melyet Máté Bence világhírű természetfotóssal közösen hirdetett meg a Sóstó Látogatóközpont. A fotós Városház téri kiállításán kell megtalálni azokat az állatfajokat, melyek a Sóstón is élnek, és róluk kell saját képet készíteni. A képekre a Látogatóközpont Facebook-oldalán lehet szavazni jövő keddtől csütörtökig, a díjakat szeptember 26-án, vasárnap adják át. Az első három helyezettet könyvvel, kirándulásos utalvánnyal jutalmazzák, a győztes pedig egy Máté Bence-ajándékcsomagot kap.

 

 

A részletes felhívás az alábbiakban olvasható:

"Keresd meg Máté Bence Városház téri fotói között a Sóstón is élő állatfajokat, és nyerj egy Máté Bence-ajándékcsomagot! Gyönyörködj Máté Bence kiállításában a Belvárosban, és küldd el legjobb saját fotóidat azokról a fajokról, amelyeket a fotós képein és a Sóstó élővilágában is megtalálsz!

Szeptember 20-ig várjuk a szebbnél-szebb képeket! A legjobbakat szeptember 21-én Facebook-oldalunkon tesszük közzé, és indul a like-gyűjtés. A szavazatokat szeptember 23-án éjfélig lehet leadni, az eredményhirdetés szeptember 24-én lesz ugyanitt. Az első három helyezettet díjátadón jutalmazzuk meg Sóstón 2021. szeptember 26-án, a TISZTÁN LÁTSZIK! Jövőtudatos fesztiválon. Díjak: Az első három helyezett díja egy Sóstóról szóló könyv és egy itt beváltható utalvány, amely ökotúrára vagy stadiontúrára érvényes 2 fő részére a 2021-2022-es évben. Az 1. helyezett fotó borítóképként beállításra kerül a Sóstó nyilvános Facebook-oldalán a kihirdetést követő időszakban. A különdíj egy Máté Bence-ajándékcsomag az „Év természetfotósától”!”

További részletek olvashatóak a Sóstó Látogatóközpont weboldalán:

Máté Bence kiállításairól a https://matebencekiallitas.hu/ oldalon olvashatnak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >