Kezdőlap arrow Sport arrow Többféle online tornát kínál az Egészségfejlesztési Iroda
Többféle online tornát kínál az Egészségfejlesztési Iroda Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 17.
Online zajló tornákkal szolgálja az érdeklődők testi-lelki, mentális jólétét a székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. Szerda esténként alakformáló gyakorlatokba, míg csütörtök esténként jógába kapcsolódhatunk be ingyenesen, de van otthoni gyógytorna is, szükség szerint egyéni tanácsadással. Ezen kívül az EFI arra kéri a lakosságot, hogy egy kérdőív kitöltésével véleményezzék az iroda 2018 óta tartó működését.

 

 

z EFI szervezésében zajló online alakformáló torna szerdánként 18 órakor kezdődik. Csernus-Lukács Edina segít abban, hogy a bekapcsolódó hölgyek, urak formába hozzák magukat. Csütörtökönként 18 órától lehet csatlakozni az online jógához, melyet Bódis Veronika tart. Az EFI gyógytornásza, Fábián Árpád otthoni gyógytorna videóját is ajánlják azoknak, akik szeretnénk magukat otthon átmozgatni, ám akinek további segítségre van szüksége, jelentkezhet egyéni tanácsadásra is.

Az EFI egy kéréssel fordult követőihez a közösségi oldalán. Az érdeklődők egy online kérdőív kitöltésével véleményezhetik az iroda 2018 óta tartó működését, megoszthatják tapasztalataikat és ötleteiket, hogy a szakemberek a jövőben is hasznos, preventív jellegű programokkal tehessenek az egészségért.  A kérdőív kitöltése 2-3 percet vesz igénybe, elérhető ITT.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >