Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Jaguaros hétvége Székesfehérváron
Jaguaros hétvége Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 17.
Akik szeretik a szép autókat, rajonganak a régi idők és a modern kor négykeréken guruló csodáiért, azoknak a hétvégén érdemes lesz a belvárosban egy sétát tenni. A Magyar Jaguar Club éves nagytalálkozójának idén Székesfehérvár ad otthont. A Rákóczi úton, a Skála parkolóban szombaton kora délutánig parkolnak majd a Jaguarok, amelyeket megtekinthetnek az érdeklődők.

 

 

A Magyar Jaguar Club idei nagytalálkozóját ezen a hétvégén, szeptember 17-19. között rendezik meg Székesfehérváron. Az idén 25 éves klub 1996 januárjában alakult meg, mint a bristoli székhelyű Jaguar Enthusiast's Club 68-as számú szekciója. Az egyesület olyan összeszokott baráti társaságként működik, mely szívesen lát minden új jelentkezőt, aki e társaságban jól érzi magát. Évente májusban rendezik meg a Komáromi Jaguar Találkozót, és hagyományos a szeptemberi, háromnapos Jaguar hétvége, amikor a klubtagoknak lehetősége nyílik egymás jobb megismerésére, az autók fenntartásával és üzemeltetésével kapcsolatos információk megosztására, illetve a magyarországi Jaguar vezérképviselet által a tagságnak bemutatott új Jaguar-típusok megtekintésére.

A Klub idén ünnepli megalakulásának 25. évfordulóját, és a jubileum helyszíne Székesfehérvár lesz ezen a hétvégén. A Jaguarok már pénteken feltűnnek a város útjain, de szombaton bárki megtekintheti a négykerekű „nagyvadakat” a Skála parkolóban kora délutánig, amikor is a csapat a Móri Borvidék felé veszi az irányt egy autós túrára.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >