Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vértelen vadászat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 22.
Vértelen vadászat címmel tart előadást Máté Bence természetfotós szeptember 26-án, vasárnap 18 órától az Alba Regia Sportcsarnokban. Az esemény kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen a természetfotóssal, általa mesélt történeteit hallgatva és elképesztő akciófotóit látva rácsodálkozzon hazánk páratlanul gazdag vadvilágára.

 

 

Aki kíváncsi, miként lett egy pusztaszeri „problémás” diákból a világ legsikeresebb természetfotósa, ne mulassza el Máté Bence szórakoztató előadását, amely egyben záróeseménye is lesz a székesfehérvári kiállításnak. Alkotásaival az összes földrészt meghódította, és minden természetfotós számára feltette hazánkat a világ térképére. Legeredményesebb versenyzőként első helyen áll a BBC fotós pályázat összes ranglistáján, továbbá ő az egyetlen, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is megkapta a természetfotósok „Oscar”-jaként számon tartott díjat.

A vasárnapi előadás kivételes lehetőséget kínál arra, hogy a közönség személyesen is megismerkedjen ezzel a végtelenül rokonszenves fiatalemberrel, és elképesztő akciófotóin keresztül rácsodálkozzon hazánk páratlanul gazdag vadvilágára. Humoros történetei tanulságos, egyben vidám élményt nyújtanak az egész családnak. Az előadás után a hallgatóság is azt fogja érezni, hogy „bármire képes".

A szeptember 26-án, vasárnap 18 órakor kezdődő előadásra jegyek még válthatóak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >