Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Töltődjünk fel sporttal!
Töltődjünk fel sporttal! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 23.
Székesfehérvár is csatlakozik az Európai Sporthéthez, melyet #BEACTIVE mottóval rendeznek meg szeptember 23-a és 30-a között. A városban ingyenes sportolási lehetőségek sokasága, többek között teqball bemutatók, nordic walking és nyitott tornatermi foglalkozások várják a mozogni vágyókat.

 

 

Hetedik alkalommal szervezik meg az Európai Sporthét kampányt, amely az egész kontinensre kiterjedően népszerűsíti a sportot és a testmozgást. Fő célja, hogy egy héten keresztül minél többet mozogjunk, és ennek hatására az év további részében is minél aktívabb életet éljünk.

A székesfehérvári programokat a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezi a Magyar Szabadidősport Szövetség együttműködésével. Nálunk lesznek teqball bemutatók és játéklehetőségek, nordic walking gyaloglások és mintegy száz helyszínen nyitott tornatermi sportprogramok, a részvétel minden esetben díjmentes.

A pontos helyszínekről és időpontokról az Európai Sporthét honlapján és a Nyitott Tornatermek programsorozat honlapján  olvashatunk bővebb információkat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >