Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Álomautóm és Az utazás jövője – rajzpályázat
Álomautóm és Az utazás jövője – rajzpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 23.
Álomautóm és Az utazás jövője címmel hirdetett rajzpályázatot óvodásoknak és alsó tagozatosoknak az Ivanics csoport székesfehérvári márkakereskedése. A tetszőleges technikával, A/4-es méretben készült alkotásokat - a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt - október 11-ig kell benyújtani személyesen vagy postai úton. A zsűri korcsoportonként díjazza a legjobb rajzok készítőit nagy értékű játékutalvánnyal, valamint lesz különdíjas is a Facebook-szavazás alapján.

 

 

Álomautóm – milyen autót szeretnék, ha felnövök?, illetve Az utazás jövője – elektromos autózás, a jövő útjai és közlekedése – ebben a két témakörben várják a rajzokat. Egy gyermek tetszőlege számú pályamunkával vehet részt, de egy jelentkező csak egy díjat kaphat. A/4-es méretű rajzpapírra vagy kartonra lehet rajzolni bármilyen technikával, azonban számítógépes grafikát, térbeli formát, több alkotó közös munkáját, korábban már díjazott rajzot nem fogadnak el.

Az alkotásokat az aláírt szülői beleegyező nyilatkozattal együtt október 11-ig, zárt borítékban kell eljuttatni postai úton vagy személyesen az Ivanics Kft. 8000 Székesfehérvár, Palánkai utca 7. címre, kérik ráírni a „Rajzpályázat” szót. A szeptember 26-i, vasárnapi Elektromos Autók Napja rendezvényen, a Várkörúton, az Ivanics standon is le lehet adni a rajzokat. Az óvodásokat kis-, középső- és nagycsoportos kategóriában, az általános iskolásokat 1-2., illetve 3-4. osztályos kategóriában díjazza a zsűri. Ezenkívül az Ivanics csoport székesfehérvári Facebook-oldalára is feltöltik a rajzokat, melyeket október 12-15-e között lehet lájkolni, a szavazás eredményét a zsűri különdíjjal jutalmazza.

A részletes pályázati kiírás és a szülői beleegyező nyilatkozat letölthető a Galériából.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >