Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Improvizációs játékkal és verskoncerttel várják a vendégeket
Improvizációs játékkal és verskoncerttel várják a vendégeket Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. szeptember 27.
Ugorj be most! címmel szerveznek színházi improvizációs játékot szeptember 27-én a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében az ismert Beugró műsor mintájára. Az esten a fehérvári színház művészei működnek közre. Szeptember 30-án Bérháztörténetek címmel lesz verskoncert és irodalmi felolvasóest a Budai úti Tagkönyvtárban.

 

 

Az Ugorj be most! improvizációs játék a sikeres Beugró című műsor alapján készült a Vörösmarty Színház művészeivel, közreműködik Kiss Diána Magdolna, Varga Gabriella, Krisztik Csaba és Tűzkő Sándor. „A könyvtáros” című program szeptember 27-én, hétfőn 18.00 órakor kezdődik a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében. A belépő 1.000 forint, ami egyben támogatójegy is, a befolyó teljes összeget a székesfehérvári mentősök, azaz a ResQ Székesfehérvár Alapítvány támogatására ajánlják fel.

A Bérháztörténetek című irodalmi felolvasóest és verskoncert szeptember 30-án, csütörtökön 17 órakor kezdődik a Vörösmarty Mihály Könyvtár Budai úti Tagkönyvtárában. Egy gitár és egy hegedű kíséretében ismert és ismeretlen költők – Kiss Dénes, Radnóti Miklós, Weöres Sándor – verseit hallgathatják meg a résztvevők Tábi Tamás és Sólyom Tamás előadásában. A belépés díjtalan.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >