Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Megvalósították álmaikat
Megvalósították álmaikat Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2021. október 04.
Idén már a 30. születésnapját ünnepli az építőanyag-kereskedelemmel foglalkozó Kendel Kft, amelynek új épületét avatták fel szombaton a Palánkai utca 2. szám alatt. A mintegy 400 millió forintos beruházásból megvalósított, 6000 négyzetméteres telephelyet saját erőből valósította meg a cég.

 

 

Az építő központ avatásán Kaszti Tamás ügyvezető kiemelte, hogy amikor téglát, vagy cserepet adnak el, akkor érzéseket adnak át azzal, hogy foglalkoznak a vevőkkel, és legfőképpen azzal, hogy ezekből az anyagokból otthonok születnek, így végső soron az otthon érzését adják.

"Ezért otthonálmodó a Kendel építőanyag. Igyekezzünk tehát az érzéseinkre hagyatkozni, bízzunk önmagunkban és embertársainkban. Hagyjunk magunknak elég időt, hogy érzéseink tiszták legyenek, és ezek a tiszta érzések teremtsenek egyensúlyt a mindennapokban" - hangsúlyozta ünnepi beszédében Kaszti Tamás, aki arról is szólt, hogy cégüknél az ember a legfontosabb.

"Egy cég sikerét, erejét nem a telep, nem az épület, nem a bútorok adják. Az emberek visznek bele lelket, életet, erőt, dinamikát, amelyek nemcsak egyszerűen átsegítik a céget a nehézségeken, hanem szárnyakat tudnak adni." - vallja az ügyvezető, aki megköszönte munkatársainak és üzleti partnereinek az elmúlt 30 év együttérzését, bizalmát és együttműködését.

Az avatáson köszöntőt mondott Székesfehérvár polgármestere is, aki kiemelte, hogy ez a születésnap a jövőről is szól, mert „új telephelyet nyitni, azt felépíteni, befejezni, átköltözni, és valami újba belekezdeni azt jelenti, hogy valakinek van jövőképe, stratégiája, vannak céljai és vannak évei és évtizedei is, amit lát előre abban a világban, ahol ez nem mindig egyszerű."

Dr. Cser-Palkovics András polgármester az ünnepségen arról is szólt, hogy harminc év már nem lehet véletlen:

"Ha egy vállalkozás nem megbízható, nem tud minőséget adni és nem tud szolgáltatásokban stabil partner lenni, akkor nem élheti meg a 30. születésnapot. Ha visszagondolunk, akik 30 évvel ezelőtt kezdtek, érdekes és izgalmas korban kezdtek el vállalkozni. Kicsiben kezdték, hogy megvalósítsák álmaikat, és akkor még nem a 30. születésnap, hanem az volt a cél, hogy valahogy elinduljanak, túléljenek és a különböző nehézségeken úgy legyenek úrrá, hogy mindig tudjanak egy következő szintre emelkedni." - fogalmazott Székesfehérvár polgármestere, aki emléklapot adott át a 30 éves jubileum alkalmából Kaszti Tamás ügyvezetőnek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >