Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow „Erdők és erdészek”
„Erdők és erdészek” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 05.
Az erdő gondozása, fenntartása, gyarapítása, mint fenntartható gazdálkodási forma a fő témája az idei Erdők Hete programsorozatnak. Az október 4-től 10-ig tartó országos eseményhez vezetett túrákkal a VADEX Mezőföldi Zrt. is csatlakozott.

 

 

Az idei a XXV. Erdők Hete, amelynek témája az „Erdők és erdészek”. Fő gondolat a fenntartható erdőgazdálkodás vagy még inkább: az erdő gondozása, fenntartása, gyarapítása, mint fenntartható gazdálkodási forma. Az országos programsorozat keretében a VADEX Mezőföldi Zrt. az alábbi vezetett programokra várja sok szeretettel az erdő iránt érdeklődő látogatókat:

Október 5-én, kedden Fehérvárcsurgóról indul a Gaja-völgyi gyalogtúra. Október 6-án, szerdán Soponyán Ökocentrumban várják az erdő szerelmeseit. Október 7-én, csütörtökön az adonyi Nagy-szigeten, míg pénteken Kisgyónból indulva élvezhetik a természet szépségeit, az erdők világát a résztvevők. A vezetett túrák reggel 8 órakor indulnak és kb. 4 órát vesznek igénybe. Ajánlott kényelmes cipő, és az időjárásnak megfelelő ruházat viselése.

További részletek a VADEX  közösségi oldalán és honlapján olvashatóak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >