Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Honismereti vetélkedőket hirdettek középiskolásoknak
Honismereti vetélkedőket hirdettek középiskolásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. október 06.
A 2021/2022-es tanévben is meghirdette középiskolásoknak szóló honismereti vetélkedőit a Vörösmarty Mihály Könyvtár és a Fejér Megyei Honismereti Egyesület. A vetélkedőkre október 13-ig lehet jelentkezni. Október 7-én egy személyes találkozón ismertetik a tudnivalókat.

 

 

Az Itt éltek előttünk… című verseny kapcsán összesen kilenc Fejér megyei kötődésű személlyel és az ő munkásságukkal ismerkedhetnek meg a résztvevők. Háromfős csapatok jelentkezhetnek október 13-ig, a három online fordulót decemberben a szóbeli döntő követi.

prezentációs verseny szintén háromfős csapatoknak szól, akik bemutathatják egy Fejér megyei település történetét, nevezetességeit, híres embereit, vagy saját iskolájuk történetét. A prezentációban legfeljebb 12 diák szerepelhet. A jelentkezési határidő itt is október 13., a pályamunkákat pedig 2022. február 28-ig kell elküldeni. Az anyagokat előadásban mutathatják be a fiatalok 2022 tavaszán, a Honismeret napja alkalmából szervezett döntőn.

2021. október 7-én, csütörtökön 14 órától találkozót szerveznek a könyvtár Helyismereti és Digitalizálási Csoportjában, az Oskola utca 7. szám alatt, ahol tájékoztatnak a vetélkedőkkel kapcsolatos tudnivalókról.


Részletek a Könyvtár honlapján

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >