Kezdőlap arrow Kultúra arrow Ingyenes komolyzenei koncert és VAGYOK kiállítás
Ingyenes komolyzenei koncert és VAGYOK kiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. október 08.
Díjmentes koncertet ad október 14-én a KÖFÉM Művelődési Házban a Voice and Brass rézfúvós együttes, amely egyedi hangszerelésben mutatja be a legnagyobb zeneszerzők műveit. A hangverseny előtt nyitják meg a VAGYOK kiállítást vakok és gyengénlátók alkotásaiból.

 

 

Komolyzene könnyedén címmel ad koncertet a Voice and Brass együttes október 14-én, csütörtökön 18.00 órakor a KÖFÉM Művelődési Házban. A csapat több mint egy rézfúvós kvintett, tagjai egyedi hangszerelésben adják elő a legnagyobb zeneszerzők műveit. A műsorban többek közt Vivaldi, Mozart, Delibes, Verdi, Grieg, Debussy, Liszt és Bartók muzsikái csendülnek fel. A belépés díjtalan, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Előzetesen az intézményben lehet regisztrálni.

A koncert előtt 17.00 órakor a Székesfehérvári Lions Club által támogatott vakok és gyengénlátók munkáiból nyílik kiállítás VAGYOK címmel, a Fehér Bot Világnapja alkalmából. Köszöntőt mond Simon József, a KÖFÉM Művelődési Ház igazgatója, a kiállítás megnyitja Dr. Liszovszki Ágnes, a Lion's Club Magyarországi Szövetség kabinetjének zóna elnöke és Ságiné Farkas Gyöngyi,  a Lion's Club képviselője.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >