Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Családi nap a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban
Családi nap a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 08.
Mese, játék, beszéd- és szókincsfejlesztés, társasjátékok várják a családi napra érkezőket október 9-én, szombaton a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

 

 

Színes programok közül válogathat a család apraja és nagyja a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Családi napján. Október 9-én, szombaton 10 órától kezdődő eseményen Csóka Judit meseterapeuta, klinikai szakpszichológus tart előadást „A mese szerepe a gyermek fejlődésében” címmel. Magyarné Várbíró Zita logopédus a „Hanglépcső 1., 2.” beszéd- és szókincsfejlesztő kiadványt mutatja be.

Amíg a szülők a szakemberekkel beszélgetnek, addig a kisebbek Miliás Dóra és Bíró Olivér vezetésével társasjátékozhatnak, a legapróbbak pedig a Mesi Műhelyben Kamarás Emesével fedezhetik fel a világot. A horgolás-kötés technikáját az ügyeskezűek Botosné Kárász Brigivel tanulhatják meg. A program az Albakultúra Egyházi Alapítvány és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen lehet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >