Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Svéd jazz zenész koncertjével indul az ARSO Kortárs Zenei Műhelye Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 15.
A világhírű jazz szaxofonos, Mats Gustafsson, a kreatív jazz és kortárs improvizatív zene egyik legnagyobb alakjának koncertjével indul az ARSO Kortárs Zenei Műhelyének első évada október 16-án, szombaton 19 órakor.

 

 

Mats Gustafsson 1964 -ben született Umeå -ban, Észak -Svédországban. Szaxofonos, improvizátor és zeneszerző. Egyéni művészek és nemzetközi turnék és projektek mint például a Sonic Youth, a Merzbow, Jim O´Rourke, Barry Guy, a Otomo Yoshihide, Yoshimi, Peter Brötzmann, Neneh Cherry, Chrsitian Marclay, ALbert Oehlen, Ken Vandermark és a FIRE !, THE END, LUFT, ANGUISH és Gush, a The Underflow, a Boots Brown, a svéd Azz és a Fake projekt, vagy a BNNT aktív résztvevője, kísérője.

Több mint 2000 koncertet és 250 lemezprodukciót jegyez már Európától, Ausztráliáig. A svéd jazz zenész koncertje ezen a héten Székesfehérváron lesz hallható az Alba Regia Szimfonikus Zenekar otthonában. Az október 16-án, szombaton 19 órakor kezdődő esemény házigazdája Kiss György, a művészeti vezető Dobri Dániel.

Kedvezményes jegyek elővételben október 15-ig korlátozott számban kaphatók a https://arso.jegy.hu oldalon online és a Vörösmarty Színházban található jegyirodában (H-P 10-18 óráig)

További információ: +36 70 509 8805 | +36 22 503 503 | Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  

A koncert ültetett, védettségi igazolvány nem szükséges!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >