Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Szép sikereket értek el Fejér megye rocky táncosai
Szép sikereket értek el Fejér megye rocky táncosai Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. október 14.
Az utóbbi hetek sem múltak el verseny nélkül a KID Rock and Roll SE tagjai számára. A sportolók a Világkupán, a Megyei Bajnokságon és a Dunántúli Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyen is remekül helyt álltak.

 

 

Élete második Világkupáján ismét középdöntőt táncolhatott a KID Rock and Roll SE tehetséges párosa, Radnai Kristóf és Nagy Noémi. A fiatalok a hétvégén Grazban jártak, ahol az ASKÖ Stadionban bizonyíthatták be tudásukat.

A sportolók juveniles páros kategóriában indultak, s a 37 párosból végül a 11. helyen végeztek. (A középdöntőnél a 9. helyen álltak.)

„Produkciójuk nagyon szép volt, kiegyensúlyozott” – nyilatkozta a verseny után edzőjük, Bondor Virág. – „Teljesítményükön meglátszik, hogy hetente háromszor edzenek 1,5-2,5 órát és minden energiájukat erre a sportra irányítják. A következő nagy megmérettetésük most szombaton lesz Krakkóban, ahol minden bizonnyal ismét csodás eredménynek örülhetünk majd.”

 

Radnai Kristóf és Nagy Noémi a 11. helyen végzett a Világkupán (Fotó: Bondor Virág FB-oldala)

 

Természetesen az egyesület többi tagja sem tétlenkedett az utóbbi hetekben. Az egy héttel korábban tartott Megyei Bajnokságon fantasztikus táncokat mutattak be a bíráknak, akik 19 érmet is kiosztottak számukra.

A veszprémi utánpótlásversenyen aranyéremmel gazdagodott a Tengerészrock (ovirocky), Kiss Lorette Liza (children szóló), a Crazy Girls (children trió),  Tóth Levi - Tóth Lara (children C páros), Hári Olivér - Hebó Vivien (children A páros), Molnár Ádám - Nagy Enikő (children B páros), Behina Róbert - Lencsés Alexandra (juveniles páros), a Sárkányrock (cildren B kisformáció), a Wonder Girls (children A kisformáció), a Flame Princess (children nagyformáció), a DreamTeam (juveniles kisformáció) és a Rock-it! (ladies dance kisformáció).

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2021/10/12/szep-sikereket-ertek-el-fejer-megye-rocky-tancosai

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >