Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Városmarketing Gyémánt Díjas a „Nyiss Fehérvárra!” kedvezménykártya Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 14.
Városmarketing Gyémánt Díjas lett a „Nyiss Fehérvárra” kedvezménykártya. A Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. által indított www.nyissfehervarra.hu oldalt május óta több mint nyolcezren keresték fel, és közel 1000 kártyát regisztráltak.

 

 

A Magyar Marketing Szövetség idén is díjazta a legjobb marketingmegoldásokat, köztük a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. Külső kommunikációs megoldás és tartalom kategóriában benyújtott pályázatát, egy digitális kártyarendszer létrehozását. Az ismert szakemberekből álló zsűri a pályamunkákat a megalapozott tervezés, a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a hatásosság és hatékonyság szempontjai alapján értékelte. „Büszkék vagyunk rá, hogy ismét magas minőségű projektet valósíthattunk meg, ezúttal a webapplikációs platformú QARD™ rendszerben, egyedi QR kódok felhasználásával.” – mondta F. Szegő Krisztina ügyvezető.

A díj fontos szakmai visszajelzése a munkának, de a kampány igazi értéke a hatásában rejlik. Május óta több mint nyolcezren keresték fel a www.nyissfehervarra.hu oldalt, és közel 1000 kártyát regisztráltak. Jövőre még szélesebb kínálattal, további fejlesztéssel térségi kártyaként építik tovább a kedvezményrendszert a látogatók Székesfehérvárra vonzásáért!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >