Kezdőlap arrow Kultúra arrow Határvonalon – könyvbemutató a Vörösmarty könyvtárban
Határvonalon – könyvbemutató a Vörösmarty könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. október 20.
Könyvbemutatóra várják az érdeklődőket október 20-án, szerdán a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermébe. László István Jánoska művéről, a Határvonalon című könyvről az íróval Ferenczi Noémi tanár, a könyv lektora beszélget. Az könyvből részletek hangoznak el a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjainak előadásában.

 

 

„A Kalotaszeg szívdobogásáról beszélgetünk egy órácskát László Istvánnal.” E mondattal invitálja közösségi oldalán a Határvonalon című könyv lektora, Ferenczy Noémi tanár az olvasókat, hallgatókat a szerdai könyvbemutatóra. László István Jánoska önéletrajzi ihletésű, tartalmas könyve a közelmúltban jelent meg a Vörösmarty Társaságnál. A kötetben megismerhetjük az egyedülállóan gazdag világot, a kalotaszegi Türét.

Az október 20-án, szerdán 18 órakor kezdődő irodalmi est háziasszonya, P. Maklári Éva, a Vár folyóirat szerkesztője lesz. A beszélgetés közben bemutatott kalotaszegi táncokat népdalok kísérik, és részletek hangzanak el a könyvből a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjainak: Győrffy-László Balázs, Csuvár Ákos, Eszter Farkas, Fenyő Mercédesz Adorjáni Sára közreműködésével.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >