Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Az év épülete közönségdíjért versenyez a Látogatóközpont
Az év épülete közönségdíjért versenyez a Látogatóközpont Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2021. október 26.
Jelölték az Építészfórum 17. Média Építészeti Díja 2021 közönségdíjára a Székesfehérvári Egyházmegyei Látogatóközpont épületét. Nemzetközi zsűri választott ki három kategóriában összesen harminc projektet a rangos elismerésre, köztük az Épület kategóriában versenyez a Schmidl-díjjal kitüntetett Gutowski Róbert tervezte Látogatóközpont. Október 31-ig szavazhatunk az Építészfórum oldalán.

 

 

Lakóépületek, középületek, irodaházak, ipari, kereskedelmi és sportlétesítmények, örökségi épületek és infrastrukturális beruházások versenyeznek az Épület kategóriában az Építészfórum 17. Média Építészeti Díja 2021 közönségdíjáért. A tíz jelölt épület között találjuk az idén átadott Székesfehérvári Egyházmegyei Látogatóközpontot is.

A Lakatos utcai épületet nemrégiben Smohay András, a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeum igazgatójának segítségével mutattuk be a város Youtube-csatornáján és Facebook-oldalán. Az épületet tervező Gutowski Róbert pedig októberben vehette át a város legrangosabb építészszakmai elismerését, a Schmidl-díjat.

A nemzetközi zsűri által kiválasztott jelöltekre az Építészfórum honlapján szavazhatunk. Az e-mail cím megadása után a három kategória összes jelöltjét egy tízes skálán értékelve küldhetjük el véleményünket október 31-ig.

Szavazás: https://epiteszforum.hu/szavazas/med-2021-kozonsegdij

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >