Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Átalakul a Nyitott tornatermek heti menetrendje
Átalakul a Nyitott tornatermek heti menetrendje Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. október 28.
November 2-ától változik a Nyitott tornatermek programsorozat keretében zajló foglalkozások rendje: átmenetileg szünetelnek a nyugdíjasoknak, valamint a hölgyeknek több városrészben szervezett tornafoglakozások. Ezek helyett a nordic walking, a futás vagy a séta programokat ajánlják az érdeklődőknek, amelyekhez szintén ingyenesen lehet csatlakozni, hetente több alkalommal.

 

 

Az órákat tartó szakemberek kórházi elfoglaltságaira tekintettel átmenetileg szünetelnek a Nyitott tornatermek keretében a nyugdíjasoknak szervezett foglalkozások, valamint a hölgyeknek tartott zenés konditorna alkalmak. Az Önkormányzat mindenki megértését kéri, egyúttal a résztvevők figyelmébe ajánlja jövő héttől kezdődően azokat a kültéri, szintén ingyenes, több más mozgásforma kipróbálására is alkalmat foglalkozásokat, amelyek a városban zajlanak.

Az egyik ilyen lehetőség a nordic walking és gyalogló órák kipróbálása. A Monspart Sarolta emlékére szervezett alkalmak a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében zajlanak, hétfőnként 16 órakor az Öreghegyi Közösségi Ház főbejáratától indulva. Az útvonal a Túrózsáki úti murvás borítású sétányon vezet. A Vauver Antal nordic walking tréner emlékére a Palotavárosban szervezett nordic walking és gyalogló órák is a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében zajlanak, szerdánként 14 órakor az István Király Általános Iskola főbejáratától indulva, a Palotavárosi tavak körüli füves területen. Az érdeklődők számára a nordic walkinghoz botot is biztosítanak a szervezők, akik kérik, hogy indulás előtt 10 perccel legyen mindenki a helyszínen. Viharos időjárás esetén a foglakozás elmarad. A távolságtartást és a maszk viselését ajánlják a résztvevőknek.     

A Székesfehérvári Futók és Gyaloglók Köréhez is bárki díjmentesen csatlakozhat
. A Honvéd Szondi György SE Tömegsport Szakosztálya együttműködésével zajló foglalkozások két városrészben zajlanak: a Halesz ligetben keddenként 17 órától, a Palotavárosi tavaknál pedig csütörtökönként 17 órától.

Minden érdeklődőt szívesen látnak, a találkozó a Halesz ligetben a kondigépeknél, a Palotavárosban pedig a Királyok parkjánál van. Mindkét helyszínen szakmai vezető segítségével, szervezett formában bonyolítják le a foglalkozásokat. Viharos időben a foglalkozás elmarad, a futó- és gyalogló-edzésen mindenki saját felelősségére vehet részt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >