Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Vasárnaptól forgalmirend-változás a Kikindai utcában
Vasárnaptól forgalmirend-változás a Kikindai utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 12.
A Kikindai utcában az oltásra érkezők, valamint az ott élők és közlekedők biztonsága érdekében változik a forgalmi rend. November 14-től, vasárnaptól a Kikindai utca a Budai út irányából a Seregélyesi út irányába egyirányúvá válik. A forgalmirend-változással egyidejűleg a gyalogosforgalom, valamint az oltásra várakozók számára kordonnal jelölve szélesítik a járdát. Az útpálya szélességét érintő korlátozás miatt az utcában megállási tilalmat vezetnek be.

 

 

A Székesfehérvári oltópont a Kikindai utcába, a Nővérszálló épületébe költözött. Az oltópontot felkeresők száma az elmúlt időszakban megnövekedett, az utcán történő sorban állás és a gépjárműforgalom miatt időszakonként balesetveszélyes állapot alakult ki. Az oltásra érkezők száma várhatóan tovább növekszik november 22-e és 28-a között, amikorra a kormány oltási akcióhetet hirdetett.

A balesteveszély elkerülése, az ideérkezők, valamint az utcában élők és közlekedők biztonsága érdekében 2021. november 14-től, vasárnaptól a Kikindai utca a Budai út irányából a Seregélyesi út irányába egyirányúsításra kerül. A Kikindai utcába gépjárművel behajtani kizárólag a Budai útról jobbra kisívben, a belváros irányából lehet. A forgalmirend-változással egyidejűleg a gyalogosforgalom, valamint az oltásra várakozók számára az úttesten történő kordon elhelyezésével szélesítik ki a járdát. Az útpálya szélességét érintő korlátozás miatt az utcában megállási tilalmat vezetnek be.

Az oltópontra gépjárművel érkezők számára parkolási helyszínként a Seregélyesi úti, a Kikindai, valamint a Hunyadi utcával határolt parkolók igénybevételét javasolják, melyek a belváros, valamint az elkerülő út irányából a Seregélyesi úton közelíthetők meg. Arra kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a forgalmirend-változást vegyék figyelembe.

 

 
< Előző   Következő >