Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Öröm és boldogság a Prospero Színkör előadásában
Öröm és boldogság a Prospero Színkör előadásában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. november 19.
Székely Csaba Öröm és boldogság című drámáját mutatja be november 21-én, vasárnap a Prospero Színkör. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori közösségi terében 19 órakor kezdődik az előadás.

 

 

A Prospero Színkör előadására várják az érdeklődőket november 21-én, vasárnap. Székely Csaba Öröm és boldogság című drámáját láthatja a közönség 19 órától a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központban.

A mű azt boncolgatja, miért hiányzik a megértésre való törekvés, a másik elfogadása olyan fájóan a világunkból? A többségnek az ismeretlen kisebbségtől való félelme, a bizalmatlanság mérgezi meg körülöttünk gyakran az életet.

A vasárnapi előadáson Nagy Szabolcs, Alföldi Áron, Varjas Benjámin, Czeller Péter, Csille Ildikó, Tóth Tímea, Dorth Borbála, Csenki Réka és Bognár Beatrix lép színpadra. A darabot Micskó Zoltán rendezte.

A mű megtekintését a 16 éven felüli nézőknek ajánlják! Az előadás után az érdeklődőket szívesen látják egy kis kötetlen beszélgetésre a színészekkel és a rendezővel. A járványhelyzetre való tekintettel a házba lépve kérik a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát, illetve a maszk viselését.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >