Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A jótékonyságra mindig van idő
A jótékonyságra mindig van idő Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2021. november 22.
Az iGenerációért Egyesület Ugorj Be Most! című színpadi műsorának bevételével segítették a Szegényeket Támogató Alapítványt. A műsor történetének legnagyobb nézőszáma, ennek köszönhető legnagyobb összege jött össze a jó cél érdekében. A két szervezet együttműködése a jövőben egy új, élményközpontú programmal folytatódik.

 

 

Közös sajtótájékoztató keretein belül adta át az Értékmentők by iGenerációért Egyesület elnöke Pletser Ádám a Szegényeket Támogató Alapítványnak azt a 105.000 forintot, ami a Vörösmarty Színház színészeivel közös, Ugorj Be Most! című műsor támogatói jegyeiből folyt be. A decemberben 30 éves születésnapját ünneplő Szegényeket Támogató Alapítvány kurátora, Dr. Zugor Zsuzsanna elmondta, a tavalyi évben összesen 96 millió forint értékben osztottak szét tartós élelmiszert a rászoruló családoknak. A most átadott összegből összesen 30 családnak tud az alapítvány karácsonyi ajándékokat vásárolni.

A Szegényeket Támogató Alapítvány az év minden napjában élelmiszert oszt. Azonban a karácsonyi időszakban különösen fontos, hogy egy kicsit többet, egy kicsit mást tudjunk a családoknak adni. Ez az összeg ebben tud segíteni.” – összegzett Dr. Zugor Zsuzsanna. Továbbá kiemelte, hogy nem ez a két szervezet első együttműködése: egy korábbi akciójuk során bicikliket tudtak közös erővel beszerezni a rászoruló családoknak.

Ha valami jó elkezdődik, azt érdemes tovább folytatni” – vezette fel a további együttműködést Pletser Ádám elnök. A jövőben az iGenerációért Egyesület a Szegények Támogató Alapítvány által támogatott családoknak, gyerekeknek szeretne élményeket adni. A cél, hogy közösen olyan élményekben tudják részesíteni a rászorulókat, amivel szebbé tehetik a mindennapjaikat. A tervek között szerepel egy látogatás a Parlament épületébe, élményautózás és sok más nem mindennapi tevékenység. Az élményeket Bakancslista címen már decemberben elkezdik megszervezni, a videós beszámolókat pedig mindenki megtekintheti az iGenerációért közösségi felületein.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >